Dünyada “Papayı vuran Türk” olarak büyük bir şöhret kazanan değerli milliyetçi Mehmet Ali Ağca da artık ezberlediğimiz yolu izledi. Sıradan Türkiye Cumhuriyeti evlatları nın

Dünyada “Papayı vuran Türk” olarak büyük bir şöhret kazanan değerli milliyetçi Mehmet Ali Ağca da artık ezberlediğimiz yolu izledi. Sıradan Türkiye Cumhuriyeti evlatları nın “vatani görev” olarak kabul edip yaptı kları askerlikten sıyırdı!

Ülkücü-milliyetçi kisvesine bürünüp astığı astık, kestiği kestik birer “babayiğit” olarak nam salanlar arasından azımsanmayacak bir bölümü sıra askerliğe geldi mi, birer “çürük” raporu alarak kirişi kırıyorlardı.

Ağca bu müstesna türün en önemli ismi olarak elbette farklı bir yol izleyemezdi.

Bunlarda vatan sevgisi o kadar yüksek ki, bir an için vatanseverliğe ara verip de askere gidemiyorlar!

‘ÜSTÜN GÖREV AŞKI’
Ağca’nın askerlikten sıyırdığını kamuoyunun öğrendiğinin ertesi günü bu değerli ülkücünün üstün görev aşkı medyaya yansıdı.

Eski MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun’a yazdığı mektupta Ağca “yeni görevler” istemiş: -Muhterem Şenkal Atasagun, Amerika bize Apo’yu hediye etti. Biz de Amerika’ya Bin Ladin’i hediye edelim. Ben tek başıma Afganistan’a gider Bin Ladin örgütüne sızar ve Bin Ladin’i ölü ya da diri olarak Amerika’ya teslim ederim. 5 milyon dolarlık mükafatı da depremzede kardeşlerimize hibe ederiz. Şenkal Bey, ben terörizmden gerçekten nefret ediyorum. Bu tarihi misyonu hayatım pahası na da olsa seve seve gerçekleştiririm. Amerika’da milli kahraman olursam Türk milleti ve Türk devletine çok faydalı olur.

Hakikatten olur!

Şu anda Türkiye’de zaten Milli Kahraman kotasından işlem görüyor. Bu sayede Amerika’da da milli kahramanlığa terfi eder. Şahane bir şey olur.

Bir kez Vatikan’da “milli kahraman” olmuştu ve Türklüğe çok hizmet etmişti!

Ağca referans da veriyor:

-Muhterem kardeşim Şenkal Atasagun. Ben Mehmet Ali Ağca’nın gerçek bir vatansever ve Türk milliyetçisi olduğumu iyi biliyorsunuz. En yakın-en iyi arkadaşım Abdullah Çatlı ile biz bu vatana-devlete az hizmet etmedik.

Ağca bu mektupları Kartal Cezaevi’nden 2001 yılında yazmış.

Bu mektuplar bugün Hürriyet’te yayınlanıyor. Ağca’mızın tam askerlikten kaçtığı konuşulurken… O uluslararası görevle sahneye çıkıyor.

Ağca’ya “Üstün Hizmet Nişanı” verilmesi gerekiyor.